-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

divendres, 18 de desembre del 2015

GENER 10, BICICALÇOTADA A L’ESTARTIT (02)

Hola Bicicletaires.

En Narcís ja ens ha enviat tota l’informació de la Bicicalçotada, a continuació podeu trobar l’informació ja actualitzada:

Lloc de trobada:
A les 9 del matí al pavelló de Fontajau. Sortirem puntuals
A 3/4 de 10 a la Barraca d’en Narcís a l’Estartit. A les 10 en punt començarem a pedalar, per lo qual cal ser puntuals, en cas que algú arribi tard podrà afegir-se a la ruta a partir de les 11 a la mateixa barraca

Itinerari:
Farem un recorregut en forma de “8” amb inici, centre i final a la Barraca d’en Narcís amb el següent recorregut: La Barraca, Càmping les Medes, El Ter Vell, Griells, Passeig de l’Estartit, El Molinet, Carrer Santa Anna, Carretera de Torroella, Carril Bici de Torroella, La Barraca, Carril Bici de Torroella, Carretera de les Dunes, La Casa del Guarda, Torroella, Camí paral•lel al Ter, La Gola del Ter, Camí de l’Aeroclub, Càmping les Medes, La Barraca.

Distancia i desnivell:
28 kilòmetres amb un desnivell de 150 metres, 125 dels quals seran al tram de la Carretera de les Dunes.

Esmorzar:
Ho farem a la Barraca d’en Narcís a les 11 després de tancar la primera anella del “8”, com sempre, com la beguda, cal portar-lo de casa.

Dinar:
Els que vulguin quedar-se a dinar amb nosaltres a fer la Calçotada ho farem a la pròpia Barraca (Kilòmetre 4 de la Carretera de l’Estartit), l’elaboració del mateix corra a part dels que es quedin a dinar. Com que l’espai es limitat hi hauran un màxim de 30 places que donarem per estricte ordre d’inscripció. El preu sortirà de dividir el cost del dinar pel numero dels que ens hi quedem.

Tenim previst acabar la ruta entre la 1 i les 2 per començar ràpidament la preparació del dinar i poder fer-ho a una hora raonable.

Degut a que les places son limitades la gent que vingui a fer la bicicletada tindrà prioritat.

Menú:
Aperitiu per matar el cuc en tant fem el dinar
Calçots
Carn a la brasa
Pa, vi, aigua i cafè

Organitzador:                                   Narcís Nadal

Documentació adjunta:       Ruta a Wikiloc *
                                               Mapa ruta per imprimir *
                                               Barraca d’en Narcís – Com anar-hi (1)
                                               Barraca d’en Narcís – Com anar-hi (2)
                                               Barraca d’en Narcís – Com anar-hi (3)


(*)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22. La data màxima tant per apuntar-vos a dinar com per donar-vos de baixa del mateix, serà el dijous 7 de gener. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat de baixa podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

Quan us apunteu, recordeu que ens teniu que dir on ens trobarem i si us quedeu a dinar.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

Correus anteriors:                   GENER 10, BICICALÇOTADA A L’ESTARTIT (01)


Propera sortida:  febrer 7, La Bisbal i voltants (poblets).

Seguirem en Contacte.                      Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada