-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

dissabte, 9 d’abril del 2016

Maig 14, 15 i 16 - Perpinyà --- 04 Oberta l’inscripció definitiva

Hola Bicicletaires.

Ja us podem confirmar que la sortida a Perpinyà va endavant per lo que obrim la llista d’inscripció definitiva. Ara cal que els que us vareu preinscriure confirmeu si seguiu interessats o bé us doneu de baixa i d’aquesta manera donar la possibilitat de venir a altres persones.

Els que esteu preinscrits teniu fins el dia 17 per confirmar la vostra reserva, passada aquesta data cedirem la vostra plaça a la gent que vulgui apuntar-se.

Queden dues places lliures, una vegada estiguin plenes obrirem la Llista d’Espera.


Seguim treballant en el tema, l’informació que us podem donar, de moment, es la següent:

  • El preu pels socis de l’ADAC estarà entre els 150 i 175 Euros, comptant cobrir les 21 places, els amics de la Penya tindran un increment de 15 Euros sobre el cost dels socis. Tant aviat tinguem confirmat el cost de l’autocar us informarem i us demanarem una bestreta de 75€, el numero de compte a ingressar us el comunicarem en un correu a part.

  • Sortida el dissabte14 de maig a les 8 del matí per tornar el dilluns 16 a mitja tarda.

  • Transport: Autocar, limitat a 21 places, que tindrem els tres dies a disposició tant pel desplaçament a Perpinyà i tornada com pels desplaçaments interns.

  • Allotjament: El preu compren el transport i dues nits, dos sopars i dos esmorzars l’Alberg de Perpinyà. Els dinars i altres extres seran a càrrec de cadascú.

  • Rutes: Farem tres rutes que estem acabant de definir. L’autocar ens portarà al començament i/o ens recollirà al final segons convingui.

  • Preu: Esta calculat amb la suma del cost de l’allotjament, el transport, i el IVA, dividit pel numero de participants . Els amics tindran com sempre un petit increment per la gestió, en aquest cas de 15 Euros.Correus relacionats:Seguirem en contacte


                Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada