-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

dimarts, 14 de juny del 2016

Juliol 10, Llafranc i voltants - 01 Convocatòria

Hola Bicicletaires.

El proper 10 de juliol (ull es el segon cap de setmana) farem la bicicletada aquest cop per la zona de Llafranc que acabarem en una banyada a la platja., a continuació trobareu tota l’informació de la sortida:

Lloc de trobada:
·           A les 8 del matí al pavelló de Fontajau. Per evitar la calor cal sortir puntuals
·           A les 9 menys 10 a l’aparcament que hi ha al final de l’autovia de Calella de Palafrugell (abans de la rotonda final a la dreta). Coordenades GPS / Sortida i arribada Ruta : N 41º36’14.03” E 003º11’14.47”
Distancia Fontajau/Calella de Palafrugell : 45 Km ( Passant per: Girona, Celrà, Bordils, Corçà, La Bisbal, Llofriu, Mont-ras, Palafrugell, Calella.)


Itinerari:
Es tractarà de fer una ruta circular amb inici a l’aparcament de Calella de Palafrugell amb el següent itinerari: Aparcament de Calella de Palafrugell, Puig de la Putjarra, Palafrugell, Puig del Pi Verd, Esclanyà, St. Esteva d’Esclanyà, Font Martina, Regencós, Sant Vicenç, Pals, Torrent, Mont-ras, Calella

Distancia i desnivell:
En total seran uns 28 kilòmetres i uns 242 metres de desnivell acumulat. Una part del recorregut es planer però ens trobarem amb tres pujadetes importants.

Esmorzar:
Ho farem a Regencós, Com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts, hi ha Begudes

Dinar:
De moment caldrà portar-lo de casa Ho farem a la Platja de Llafranc.
El deixarem al Cotxe, no cal portar-lo al cim durant la bicicletada
Hora prevista del dinar: A les 13:30 Aproximadament

Organitzador/s:
Josep Maria Soms

Documentació adjunta:
Ruta a Wikiloc **                                  

(**)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran fer variacions si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant de qui obre la ruta o bé quedar-vos darrera de qui la tanca si aquests no us ha donat permís.


Com apuntar-vos i normes bàsiques que cal seguir:
Els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics de la Penya a partir del 22.

Quan us apunteu (únicament per correu electrònic), recordeu que ens teniu que dir on ens trobarem (Fontajau o Calella de Palafrugell).

Com que dinem de carmanyola no hi ha una data màxima per apuntar-vos però agrairíem ho féssiu com a molt tard el 7 de juliol.

Podeu baixar una copia de la llista dels participants punxant aquí.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.


Correus relacionats:


Propera sortida:
Setembre 4, Banyoles i voltants


Seguirem en Contacte.                    Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada