-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

diumenge, 11 de desembre del 2016

OBERTURA DEL BLOC NOTICIES DE LA PENYA 2017 I CLAUSURA DEL BLOC 2016

Hola Bicicletaires

Només comunicar-vos que una vegada efectuada l’última bicicletada del 2016, tanquem el bloc “Noticies de la Penya Cicloturista de l’ADAC 2016” per obrir-ne el “Noticies de l’ADAC 2017” on penjarem tots els correus que pugueu rebre a partir d’avui excepte si n’hi algun més referent a fotos de la Bicicalçotada

Per donar una major agilitat hem fet algunes modificacions respecta al bloc del 2016, a continuació us esmentem les més importants:

Barra superior, aquí hem posat algunes de les entrades que hi havia tant a la columna dreta o esquerra queden com segueix:

·         Inici: Es la pagina que surt per defecte en entrar el bloc i on consten tots el correus.

·         La Penya: Es tracta de una petita presentació de la Penya Cicloturista. Aquí també trobareu els enllaços per accedir les Memòries Anuals”, Baixar un “Índex amb totes les Bicicletades” d’ençà que guardem registre i també entrar a “l’Àlbum de Fotos de la Penya”

·         Bicicletades Mens.: Es tracta de una petita explicació de la filosofia que seguim a les bicicletades que fem un cop al mes.

·         Bicicletades Infor.: Es tracta de una petita explicació de la filosofia que seguim a les bicicletades que fem una tarda a la setmana d’abril a mitjans d’octubre.

·         Calendari: Hi trobareu el calendari actualitzat de les sortides mensuals.

·         Advertiments: on expliquem el tema de les Llicencies Federatives, la Llista de correu de la Penya i els Àlbums de Fotos de la Penya.

·         Whatsapp: Recorda la filosofia per la qual fou creat.

·         Enllaços Externs: Permet accedir a diferent webs que anteriorment estaven a la columna dreta.

La segona novetat es que les dues columnes laterals les hem passat a la banda esquerra essent una mica més estretes per lo que guanyem espai pel cos principal. Hem donat al bloc un ample de 1024 píxels a fi de facilitar la lectura a la gent que encara té monitors d’aquesta amplada, en el futur passarem a 1366 píxels que correspon a la majoria de pantalles actuals

·         A la columna esquerra trobem:

·         L’icona de l’ADAC que ens permet conèixer l’entitat, entrar a la seva web i contactar amb ella.

·         Les eina de cercar quelcom al bloc i l’eina de traducció automàtica.

·         Desglossament de les entrades per temes, amb lo que podrem entrar en pagines que agrupin tots els correus d’un mateix tema, per exemple tots el que es refereixin a una sortida concreta. A mesura que anem obrint el temes obrirem el enllaços corresponents

·         Formulari per enviar correus a la Penya

·         A la columna dreta trobem:

·         L’entrada a tots el blocs i la web antiga de la Penya. Prémer el bloc dels anys en curs equival fer-ho a la pestanya “Inici”

·         Enllaç a l’últim correu de la propera bicicletada, la llista de participant i el trac de la mateixa

·         Enllaç a l’últim correu de les Bicicletades Informals

·         Enllaç directe al WIKILOC de la Penya

·         Poder baixar un Excel operable amb totes les bicicletades pujades a Wikiloc amb els enllaços al mateix pertinents.

·         L’arxiu de Bloc, que l’hem fet desplegable i l’emblema de Blogger que es la plataforma que utilitzem.


No cal dir que estem oberts als suggeriments que pugueu fer-nos. Si escau els mirarem d’incorporar-los o tenir-los en compte pel 2018.


Seguirem en Contacte.                   Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada