-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

divendres, 25 de novembre del 2016

DESEMBRE 4, BICICALÇOTADA A L’ESTARTIT (03) – INFORMACIÓ ACTUALITZADA

Hola Bicicletaires.

Una vegada disposem de tota l’informació de la bicicletada, us enviem de nou el correu de la convocatòria convenientment actualitzatSeguirem en Contacte.                      Joan
Penya Cicloturisme de l’ADAC


-------------------------------------------------------------------------------------

El proper dia 4 de desembre farem la tradicional Bicicalçotada a l’Estartit1 a continuació trobareu l’informació de la sortida:

(1) En cas de forta tramuntana faríem una sortida pels voltants de Girona

Lloc de trobada:
A les 9 del matí al pavelló de Fontajau. Sortirem puntuals
A les 9:45 a la Barraca d’en Narcís a l’Estartit
Itinerari:
Farem una volta circular no massa llarga amb origen i acabament a la “Barraca d’en Narcís” amb el següent itinerari: la Barraca, Griells, l’Estartit, Carretera de Montgó, Torre Ponça, La Muntanya Gran, Camí vell de Sobrestany, Torre Ferrana, Sobrestany. Bellcaire, Ulla, la Mota del Ter, La Barraca.

Distancia i desnivell:
Farem uns 30 kilòmetres amb un desnivell acumulat de uns 180 metres. Quasi la totalitat del desnivell el farem en pujar a la Muntanya Gran, el camí de baixada a Sobrestany es molt pedregós i es aconsellable portar una BTT.

Esmorzar:
Ho farem una vegada arribem  a la zona de Torre Ferrana, el temps màxim de la parada serà de 20 minuts. No hi ha cap bar proper, recordeu que l’esmorzar com la beguda la teniu que portar de casa.Dinar:
Ho farem a la Barraca, la capacitat màxima per dinar es de 25 persones, quan arribem a aquesta xifra obrirem llista d’espera.

Per veure la llista d’apuntats, punxeu aquí.

Menú:
Aperitiu
Primer:  Calçots
Segon:  Carn a la brasa
Postres, pa, vi, aigua o gasosa i cafè o tallat

En cas de no trobar calçots dinaríem a base d’amanida i pollastre a l’ast.

ORGANITZADOR:
Narcís Nadal

(*)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran variar-los si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant del que obre la ruta o bé quedar-vos darrera del que la tanca si aquest no us ha donat permís.

Els socis, us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics en general a partir del 22. La data màxima tant per apuntar-vos a dinar com per donar-vos de baixa del mateix, serà el dijous 29 de setembre. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat de baixa podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar

Quan us apunteu, recordeu que ens teniu que dir on ens trobarem i si us quedeu a dinar.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

CORREUS RELACIONATS:
PROPERA SORTIDA:                    Gener 8, Vidreres i Voltants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada