-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

diumenge, 13 de març del 2016

Abril 3, Ruta de la Sèquia de Manresa - 01

Hola Bicicletaires.

El proper 3 de abril farem la bicicletada pel Pla de Bages tot aprofitant un tram de la Ruta de la Sèquia de Manresa, a continuació trobareu tota l’informació de la sortida:

Atenció:
La peculiaritat del camí de la Sèquia ens obliga a limitar el numero de participants a 20 (veure fotos)

Lloc de trobada:
A les 2/4 de 9 del matí al pavelló de Fontajau. Sortirem puntuals doncs tenim 114 kilòmetres fins a Sampedor
A 2/4 de 10 al Polígon Industrial Riu d’Or de Sampedor, davant del Restaurant Solers

Itinerari:
Es tractarà de fer una ruta circular amb inici al Polígon Riu d’Or de Sampedor tot passant per St. Iscle de Bages, Parc de L’Agulla Manresa, Església de St. Pere Sampedor, Cruïlla Sèquia, Sta. Magdalena de Bell-lloc, Polígon de Sampedor.

Distancia i desnivell:
En total seran uns 34 kilòmetres i uns 250 metres de desnivell acumulat. La major part del recorregut es planer però ens trobarem amb tres pujadetes importants.

Esmorzar:
Ho farem al Parc de l’Agulla Manresa, Com sempre cal portar-lo de casa així com la beguda. Temps màxim de parada 20 minuts

Dinar:
Ho farem a SAMPEDOR POLÍGON INDUSTRIAL Restaurant SOLERS C/ Polígon Industrial Riu, s/n Aparcament Davant el Restaurant Coordenades GPS : N 41º46’47.0”  E 001º51’10.5”

Hora prevista del dinar:         2/4 de 3.

Preu del dinar:                        18 €*

Menú:             Amanida Catalana amb embotit
                       Carn a la brasa amb patates fregides
Postres (braç de Gitano o gelat)
Pa, vi, aigua i gasosa.

* Els extres que es pugin demanar son a compte de qui les demani i es tenen que pagar directament al restaurant.


Organitzador/s:
Josep Maria Soms

Documentació adjunta:
Ruta a Wikiloc **                                 

(**)  El trac i el mapa son orientatius, els organitzadors podran fe variacions si ho consideren oportú. Recordeu que no teniu que passar per davant de qui obre la ruta o bé quedar-vos darrera de qui la tanca si aquests no us ha donat permís.


Els socis de l’ADAC us podeu apuntar a partir del dia 15 i els amics de la Penya a partir del 22. La data màxima tant per apuntar-vos a dinar com per donar-vos de baixa del mateix, serà el dijous 31 de març. Recordeu que a fi de no perjudicar als companys de la penya, en cas de incompareixença i no haver-vos donat de baixa podria comportar que us tinguéssim que cobrar el cost del dinar.

Quan us apunteu (únicament per correu electrònic), recordeu que ens teniu que dir on ens trobarem (Fontajau o Sampedor) i si us quedeu a dinar.

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i/o assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.Properes sortides:
Maig 1, Breda i voltants
Maig 14/5/6, Perpinyà i Voltants


Seguirem en Contacte.                    Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada