-------- ANAR AL BLOC 2017 --------

dilluns, 7 de març del 2016

Maig 14, 15 i 16 - Perpinyà --- 01 Oberta la preinscripció

Hola Bicicletaires.

Havíem parlat amb l’Albert Tudela la possibilitat que la sortida llarga d’aquest any fos per terres de la Catalunya Nord. Si bé en principi pensàvem fer-la per Sant Joan, aquest any resulta que la segona Pasqua es festa a tota Catalunya i per tant ens queda un cap de setmana de tres dies a mitjans de maig, en varem parlar i creguérem que eren unes bones dates per la sortida, en lloc de Sant Joan, doncs no faria tanta calor. Aprofitarem la sortida de Vic per explicar-ho a la gent que ho va agafar molt bé.

Per tant, com cada any obrirem una preinscripció, els socis us podreu apuntar a partir de avui mateix i el amics en general a partir del dia 14, per veure si fem prou colla per tirar-ho endavant. Quan la sortida sigui convocada en ferm, els preapuntats tindran preferència i evidentment també podran esborrar-se si ho creuen oportú.

L’informació que us podem donar, de moment, es la següent

  • Sortida el dissabte14 de maig a les 7 del matí per tornar el dilluns 16 a la tarda.

  • Transport: Autocar per lo que estarem limitats a 21 places.

  • Allotjament: Dues nits, dos sopars i dos esmorzars en un alberg de Perpinyà.

  • Rutes: Farem tres rutes que estem acabant de definir. L’autocar ens portarà al començament o ens recollirà al final segons convingui.

  • Preu: Com sempre serà el cost de l’allotjament, el transport, reserva per imprevistos i el IVA, dividit pel numero de participants. Els amics tindran com sempre un petit increment.

  • Els dinars i altres extres seran a càrrec de cadascú.


Quan tinguem calculat el preu, obrirem l’inscripció definitiva.

Queda anul·lada la sortida prevista per Sant Joan.


Seguirem en contacte


                Joan

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada